Dagens Sneakerporn

Spread the love

 

 

Jag har länge tänkt på att ta en likadan bild, men jag har inte plats, och jag orkar inte.

 

Oh nice läder.  De skulle jag vilja ha.  Kaws!? Ah de är snygga.. Jag har ännu inte använt mina.  Drake´s Custom Sone Island x Jordan.. inte särskilt snygga.  SÅ irriterande att de inte släpps för allmänheten!! Där har vi en klassisk Pierre.. min favo-outfit.. mobilen i handen.. på McDonalds.. Det blir inte mer Pierre än så tror jag.  Nice Se… det funkar..  De är inte så fula… Jag gillar dem lite.  WANT!!! Najs! Jag gillar dem… trots att de är fula…. de känns väldigt 90-tal.   Jaja dessa ska jag ha De är så snygga.. Men tyvärr inte alls sköna pga höjden.  Jag hoppas att lädret är riktigt bra.. Jag måste ha dem! De är perfekta! Banned med med Sail white!! Helt okej Coola. men bara för tjejer.  Reverse Banned… usch nej Jadu… LV x McDonalds vore kul, men det kommer aldrig att hända, men något som faktiskt skulle kunna bli av är BAPE x McDonalds.. Det vore coolt!
LV x Rolls-Royce har säkert redan hänt i någon form. Coca Cola x IKEA känns inte heller omöjligt.

Vilken collab skulle ni vilja se? Det måste ju bara bli av förr eller senare!

(Visited 19 times, 1 visits today)

Related Post

The 10 Most Expensive Nikes on eBay Right Now       Nike Dunk Hi ‘FLOM’ Size: 9 Price: $11,000 Starting Bid Nike Zoom KD 4 ‘Nerf’ Size: 9 P...
Jacques Slade : UNBOXING: 1 of 10 SNEAKER Package ... https://youtu.be/ZdLtwISTf1Y   Wtf... Alltså han får bara större och större paket... Tråkiga skor.. men ändå... Så coolt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.