Dagens Notiser : Kampen är över

 • För att göra en väldigt lång historia kort så har Länsförsäkringar gjort ALLT för att bråka med mig, skapa problem för mig och gjort så jag inte får ersättning ifrån någonstans (olika försäkringar, Sjukpenning, A-Kassa osv) i över 5 år.
  De har inte heller gett mig något beslut ang ersättning för mina personskador för trafikskadan.
  Varje gång jag har varit på dem om att ge mig ett beslut så har de dragit ut på tiden, Vid 3 tillfällen så har de skyllt på att de har bytt handläggare för att förra handläggaren har gått på mammaledighet.
  Dvs minst 3 gravida kvinnor som haft mitt ärende då.
  De har även skyllt på att deras läkare har mycket att göra och att han snart återkommer med svar, Det skyllde de på i 1.5 år.Nu efter misshandeln i Januari förra året så kastade de ut mig för att jag är en ”otursfågel”.
  Då hade de fortfarande inte gett mig något svar ang mina skador sen krocken, Så jag tog en advokat för att kräva ett svar ifrån dem.
  Advokaten hör av sig till dem och då är deras enda svar att de har ett halvår på sig att svara..
  Det går ett halvår och advokaten kontaktar dem igen, Då är deras svar att de inte behöver svara för att de har gjort en polisanmälan mot mig..

  Vilket som.. De har orsakat ett helvete för mig på alla sätt och vis, Allt för att inte betala ut till allt.. Och allt pga bloggen enligt dem.
  Och nu till sist i veckan så fick jag hem ett brev där de skriver att de inte tänker betala ut något alls.
  Jag fick ett akutmöte med min advokat idag som säger att nästa steg är att stämma Länsförsäkringar, Och att de ALDRIG kommer att ge sig för att de har något emot mig personligen.

  Så.. Till alla er som trott att jag har levt på försäkringspengar eller sjukpenning/A-Kassa osv.
  Det har jag inte.. Och jag är inte värd ett skit.. Mina skador är inte värda ett skit..
  Och jag ger nu upp helt enkelt.

  IMG_7233De kan alltså neka mig trots bokstavligen kilovis med intyg ifrån alla möjliga läkare, specialister, smärtrehab, sjukgymnaster, kiropraktor osv osv osv ifrån Sverige och Danmark där alla utan tvekan är eniga om att jag har fått mina skador av den krocken och bör absolut vara 100% sjukskriven.

  IMG_7549

Så efter jag hade varit hos advokaten idag så gick jag bara hem och la mig..

 • Nästan en glad nyhet var däremot att där jag nu har arbetstränat (lidigt mig igenom/jobbat gratis som jag kallar det) två timmar om dagen sen i somras. (Det är därför jag har varit mer osocial och orklös än vanligt)
  Efter MINST ett halvårs projekterande så blev det bestämt av arbetsförmedlingen att om de vill anställa mig att jobba där 25% så får de stöd av arbetsförmedlingen och försäkringskassan tar mig som 75% sjukskriven.Jag skrev under anställningsavtal i Fredags, De fixade med allt annat som behövs i veckan, Jag lämnade alla papper till Arbetsförmedlingen i veckan.
  Nu idag när jag går upp ifrån sängen så har jag fått ett brev ifrån försäkringskassan där det står att de nu nekar mig denna ersättning.
  Givetvis har jag rätt till att överklaga.. Men det är det enda mitt liv har bestått av sen 2009… Att överklaga.. Och överklaga.. Och överklaga..
  Och jag får inte ett skit förutom pungspark efter pungspark.
  Och då ”kan/får” inte arbetsförmedlingen i heller ge det stöd som de erbjöd, Och då blir det inte heller någon anställning även om jag jobbar mer eller mindre gratis.

 

 

 • Så.. Kampen är över.. Och jag kan aldrig vinna något som är positivt för mig.
(Visited 55 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malmo78

Jag tappa verkligen humöret. Hur fan kan samhället behandla oss människor som skit. Ingen hjälper oss alls 🙁 Krya på dig och hoppas att du kan överklaga dessa åsnor på något sätt mister. Du är värd mycket mer än vad dem tror i mina och säkert andras ögon.

Elving

Har sedan jag var liten spondylolisthesis (det är glidningar mellan 2 koter i ländryggen) Men problemen försvann när jag var i tånåren. Sen var jag med i en bilolycka 2010 som sabbade ryggen totalt (var mitt första år på gymnasiet) och fick även whiplash. Sedan dess har det varit dagligt intag av morfin, och bilmek är nästan helt omöjligt nuförtiden. Jag gick transport och efter olyckan så var det försent att byta linje och läkarna sa tvärt nej till att köra lastbil med min rygg. Vad säger folksam? Nä det var inte pga olyckan du har ont. och man kan ju inte se att jag har ont, whiplash ser man inte på magnetröntgen och inte att jag har ont i ryggen heller. Så en läkare jag aldrig träffat på folksam tycker att det är orimligt att jag har så ont som jag har. Gick in med advokat på deras bekostnad och skulle gå emot dem, men han trodde inte de skulle ge sig, och de ville inte ens gå med på en förlikning. Så nu måste jag ansöka om en ny försäkringsanmälan på rygg och nacke, för var det inte olyckan som orsakade (de tyckte inte att olyckan var tillräckligt allvarlig för att skapa dessa problem :S ) Så måste det ju vara att sjukdomen är värre. (satt passargerare fram i en audi a6 och voltade ett halvt varv och landade på taket, taket trycktes in på min sida och jag slog i huvudet, troligen där jag fick whip-lashen. Arbetsförmedlingen har inte varit hjälpsamma heller, dom vet inte vad dom ska göra med mig. Dom har inte varit med om min situation innan, så dom bara säger att dom inte vet något. En ensam kamp.. Och jag får ständigt känslan av att folk inte tror man har ont, det är ju inget som ”syns” och det är jobbigt.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x