Trailer : Medical Sex Worker in Japan

Jag hade faktiskt denna diskussionen bara för någon dag sen med någon feminist som var så ABSOLUT anti all sorts betalning för sex.
P3 var på radion och det där testet som dom kör på folk ibland.. Ja vad det nu heter..Moraltestet.. Så heter det ja.

Och då var två av programledarna totala hyperfeminister utöver sitt egna bästa.
Och en tjej i sällskapet som skulle spela så mogen o kunnig och det där klassiska ”Jag har varit med om så mycket” skulle då vara så svart-skalig feminist att hon hade minsann rätt och alla som sa annat hade fel..

Och dom andra två grabbarna sa ju givetvis ingenting.. Så som killar gör när dom tror att dom nån gång ev kan ha en liten chans att få ligga med denna tjej..

Men ja ni känner mej..
Och då drog jag upp handikappade människor..

Fysiskt.. Psyksiskt.. Socialt.. Eller bara fula losers..

Vad har ni feminister att säga om detta då?!

Tjejen som jag frågade detta tyckte fortfarande att det borde vara totalförbud med all sorts prostitution även om tjejen har alla jobbförmåner som finns.. bra betalt.. Tycker om sitt jobb (älskar k*k sa jag visserligen) och är inte det minsta tvingad till det och inte ens behöver se det som något sexuellt utan typ som en massage.. Som bara ger jävligt mycket gladare kunder och bättre lön.

Men NEJ! Aldrig!
Och sen var det tydligen inte heller världens äldsta yrke.. Som det alltid sagts..

Tjejer alltså..

(Visited 62 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Plattrumpad hippie med vegetariska och feministiska drag

Till en början vill jag tydligen påpeka frånvaron av rätt eller fel i sammanhanget.

Det vår gode författare till inlägget förbiser dock ett flertal faktorer som påverkar kvinnor till att ”välja” prostitution. Här kommer ett fåtal faktorer. Håll i hatten, nu kör vi.

1. Iakttagelse. Märkligt nog handlar debatten om kvinnlig prostitution. Manlig prostitution verkar inte behandlas (existerar den ens? Om inte, varför?).

2. Kvinnor har en lång historia i att inte vara självförsörjande utan tvingats leva av mannen med uppgift att sköta hushållet och barn. Detta ger kvinnor en uppförsbacke i avseendet jämställdhet då hon inte har varit självförsörjande.

3. Kvinnor har även en lång historia, som fortfarande pågår, till att till största delen bekräftas för hur de ser ut snarare än vilka de är. Alla människor behöver bekräftelse, ett flertal forskningsstudier visar på att barn uppfostras olika, samhället har olika normer och förväntningar på personer med olika kön etcetera. För att komma till sak; kvinnor vill således (medveten men med största sannolikhet omedvetet) få bekräftelse på hur de ser ut. De bygger en bräcklig bild av sig själva på ett falnande yttre.

Jag skulle kunna fortsätta länge med argument men min slutsats är följande.
Orsaken till att just ett fåtal kvinnor vill prostituera sig är betydligt mer komplicerad än att ”kvinnor vill ha kuk”. Det handlar om samhället, normer, värderingar och på individnivå om betydligt större psykosociala problem. Jag kan inte med säkerhet säga vilka kvinnor som generellt är de som prostituerar sig men jag har svårt att tro att de högre utbildade från bättre förutsättningar utan drogberoende är direkt överrepresenterade. Debatten om prostitution handlar om utsatta kvinnor snarare än att någon vill ha kuk.

Hälsningar
Pierres drömtjej 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x