Dagens Notiser

* Idag så blev jag påmind än en gång om att man inte ska koppla av och vara glad.. Inte ens för en sekund.. Och man ska inte heller klaga. För att det kan ALLTID bli värre..
Idag var jag än en gång tusendelar ifrån döden.. Sånt som bara händer vissa människor en enda gång i livet..

Och än en gång pga folk som inte kan köra bil..

Så.. Precis som vissa verkar vilja.. Så ska man bara hålla sej hemma.. Avskärma sej ifrån allt och alla.. Inte gå utanför dörren.. Inte ens ha ett liv på internet..
Bara… vara en samling atomer.. Som andra kan dra nytta utav.. En arbetsrobot allra helst..Då är du till någon mening i världen..

Så.. Jag ska väl bara tacka för ännu en påminnelse och varning antar jag.. Klaga inte..Planera inte.. Var inte det minsta glad eller se fram emot något..
För det kan alltid bli värre.. Du kan alltid bli mer skadad.. Och ja.. Det kan gå ett steg längre än så.. Men jag antar att det då inte räknas som ett straff för dej om du dör..

 

* Bloggandet återkommer i morgon.. Ska trycka i mej en massa smärtstillande..Ja.. 10 om dagen ses väl redan som en massa.. Men dubbla det då.. Och ge mej på morfinet på heltid som dom ville..  Bara hålla mej hemma..
Så… Meningen med mitt liv återkommer snart idag.. Sorry för att jag idag försökte vara lite glad vid hela TVÅ olika tillfällen..

Ena varningen var ett dörruppslag.. Andra varningen var att jag höll på bli mosad av en röd Volvo 945..

So..I hear you loud and clear.. Once again..

 

(Visited 28 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Niklas Karlsson

Man är ju inte förvånad att det smäller i bland.
Nästan mer förvånad att det inte smäller oftare.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x