Dagens Notiser

* Ibland önskar man att dessa snygga tjejer som lever i sina bubblor skulle bara för en dag få veta hur falsk-snälla alla är mot dom just för att dom är snygga… Eller för att dom har stora bröst osv.

Tyra Banks gjorde så i sin show.. Satte på sej en fatsuit.. Och sen grät hon ihjäl sej när hon insåg hur folk egentligen är mot andra människor som inte är snygga.
Och jag vet många tjejer som hade behövt få sina bubblor spräckta så dom slutade vara så naiva.

Veta hur livet VERKLIGEN är.. Livet som antingen en ful tjej eller som en kille.
Där man inte kan fejksmila sej igenom livet för att få en massa fejkvänlighet tillbaka.

(Visited 16 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Notiser”

 1. Det är väl inte så många tjejer som lever i sina snyggbubblor? Hur många såna känner du? Jag känner max två av hur många som helst. Och dem är ganska blåsta överhuvudtget, inte hög IQ där. Välutbildade tjejer brukar inte vara lika naiva generellt har jag en känsla av, eller vad tycker du? Kul att höra din åsikt där. =)

  Mvh Tomas

 2. Jo generellt naiva är nästan alla tjejer vill jag påstå. Men såna som "lever" på sitt utseende och inte vet nått annat känner jag allt för många. Såhär på rak arm en 20-30st minst iallafall.

 3. Ah missa din fråga. Jo även välutbildade tjejer. Nästan mest dom om jag går efter dom tjejer som jag känner. Som inte märker hur dom blir särbehandlade på jobb eller i skolan pga sitt utseende.

 4. Tack för snabbt svar =) Aha, vad konstigt jag upplever tvärtom att det nästan inte är nån högutbildad tjej som jag har träffat eller känner som lever på det. Av dom 20-30 tjejer du totalt känner som är så, hur många av dom skulle du säga tillhör gruppen universitetsutbildade? Jag bor i Göteborg så det kanske är värre inom den kategorin i Stockholm tänker jag? Bara intressant att höra hur du upplever det. Jävligt bra blogg förresten, har nyss hittat hit =) //Tomas

 5. Om vi tar dom .. Ja låt säga 30st, Så är 1/3 högutbildade, Och dom är nästan värre i vissa fall för att dom ser inte alls hur dom blir särbehandlade på sina yrken just pga sitt utseende.

  Alla tjejer är runt 30, Plus minus ett par år.. Någon enstaka är strax över 25 kanske. Men alla är i "mogen" ålder.. Vissa har kids,, Men dom lever lika mycket på sitt utseende oavsett.

  Men om det har något med mognad att göra eller inte.. Det har jag svårt för att greppa… Vissa vet jag ju till 110% att dom lever på sitt utseende.. Vissa gör det kanske i smyg.. Men värst är ju dom som inte alls förstår att dom blir särbehandlade pga sitt utseende..

  Men visst.. det är egentligen en sån tjej man vill ha.. SOm är snygg utan att veta om det… Men jag klarar bara inte av det där naiva..

  Det har varit det största problemet skulle jag tro i dom flesta av mina förhållanden sen jag gick i högstadiet.

  Va trevligt =) Hur hittade du hit?

 6. Ok, vad tråkigt att höra att du har träffat många såna tjejer. Jag förstår verkligen irritationen när dom bara lever på sitt utseende och dessutom är naiva. Fast samtidigt är det ju som du säger, det är ju en snygg tjej man drömmer om att vara tillsammans med. Själv har jag väl inte utseendet direkt för mig, så dom allra snyggaste kommer jag aldrig ens att komma i närheten av tyvärr. Men jag hoppas att jag en dag ska träffa en tjej som är fin på utsidan såväl som på insidan och som ser min insida. Svårt det där med tjejerna.. =/ Jag kan dock tänka mig att du har mycket lättare på den fronten än mig! =)

  Anledningen att jag hittade hit var att jag har en polare som läser den här bloggen som är väldigt bilintresserad och har hittat hit pga det, och han rekommenderade den till mig och sa att den är helt grym. Och jag kan verkligen bara hålla med, asgrym! Keep up the good work, det uppskattas verkligen. Jag är inne här och läser ett par tre gånger per dag numera.

 7. Ja den där magiska mixen av vacker in och utsida UTAN att vara ett psykfall är ju legenden vi alla vill åt.

  Oh ne. Jag är varken snygg, rik eller känd nog för att ha det lätt med tjejer 😉 Har varit kanske. så det får man leva på =)

  Tur att du gillar bloggen även om här är mycket annat än bara bilar =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.