Dagens Notiser

* Nu ikväll så satt jag i köket hos mina föräldrar och åt.

Då kommer mina föräldrar in..

“Vi har pratat igår.. Det gör inget att du inte har ett jobb.. Men är det inte på tiden att du tar och gifter dej? Du är 30 år gammal och sitter bara ensam hemma dagarna långa.. Dag efter dag.. Kolla på grannen. Hans liv förändrades totalt efter han fick barn! “

Bla bla bla bla bla..

Och så lät det..Ett bra tag.. Medans jag försökte äta..

Och jag bara satt där.. O tänkte på att jag vill ha en walk in closet..

Så.. Med andra ord.. Så har mina föräldrar stämplat mej som Forever ALone..

(Visited 13 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Notiser”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.