Alx Danielsson i Nascar : Update

Spread the love

Jag vet inte riktigt vad som försiggår där.. Men bilder får jag.

 Alltså jag finner inga ord för hur grym han är!  Att vara så anpassbar och allsidig förare..

(Visited 13 times, 1 visits today)

Related Post

Nattens Notiser : Exempel på inlägg som försäkring... Detta är så jävla sjukt... Men eftersom jag ändå måste gå igenom en jävla massa inlägg som dom hänvisar till.. Så kan jag lika gärna visa er läsare...
Inför Elmia : Ett Besök hos Kooz I Lördags så spenderade jag 8 timmar i en lånad bil för att åka och kolla på Lukas Koos senaste, väldigt hemliga bygge som ska avtäckas på Elmia i slu...
TRAILER: Gatebil Mantorp 2K10 – by Superior ... http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=13180529&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=c9ff23&fullscreen=1Gatebil Sverige 2...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.