15.000 Inlägg!!!!

Detta är inlägg nr 15.000!!!

Tänk att jag pallat göra 15.000 inlägg på typ 3 år..
Smygstartade lite 2009…

Och bara i år så är jag redan uppe i över 6000st inlägg..

Men det är som vanligt.. Kvalitet vs kvantitet..

Synd bara att det var upp till dom där… 2500 ca som det var bra inlägg..

Resten.. Äh-Not så good..
Nått enstaka här i där kanske per år..

Många många många timmar som ligger bakom iallafall..

Och NOLL kronor i inkomst!!

Ren idioti…

(Visited 11 times, 1 visits today)
KategorierOkategoriseradeTaggar

13 svar på ”15.000 Inlägg!!!!”

  1. Så mycket pengar man lägger på SKIT så önskar jag det fanns någon grej man smidigt man kunde göra för att visa sin uppskattning. Dricker man t.ex. en energidryck mindre i veckan och ger pengarna till sin favoritbloggare som ger en många timmars underhållning i månaden så skulle det räcka låååångt…

  2. Tyvärr inte.. Enda reklamen jag vet hur man har på denna bloggen är googles egna AdSense.. Men dom låter mej inte ha reklam här om jag inte sätter 18 års gräns på bloggen.. Eftersom här är så mycket porr…

    Och sätter jag 18års gräns på bloggen.
    Så tappar jag 2/3 av mina läsare för att dom inte orkar klicka sej vidare från upplysningssidan som dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.