Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Sjyst ställe!

Fick du min kommentar som gällde Jon Olssons bil? Skrev bland annat att jag tyckte du skulle kolla upp en kompis bil 🙂 om du söker på zacco pelle på google så kan man läsa lite och se lite bilder. Min kommentar kanske inte kom fram pga att jag inte vart inloggad??

SIR_Pierre

Tjena
Ne den dök inte upp, Och numera ska man kunna kommentera oavsett.
Så om det kommer upp en röd liten prick och ert inlägg inte syns. Så bara tryckt på "Publicera" igen.
Jo den Viper/Saaben har jag haft med här ett par gånger =)

Tjena,

okej! Har missat den då. Du har ju en riktigt bra blogg och försöker gå in och kolla då och då!
Förstår inte hur du hinner med att göra så fruktansvärt många inlägg och ladda upp bilder (och framför allt hitta allt) men det är grymt! Sen är ju smaken som baken och då tycker jag kanske det blir lite för mycket ibland men man behöver ju inte gå in och läsa allt heller 😉

Själv är jag kass på att uppdatera min blogg och blir nåt inlägg i veckan ibland och ibland mer eller mindre 🙂

Ha det gött!

SIR_Pierre

Tackar, Ja jag spenderar bokstavligen all min vakna tid, Och lite till för att underhålla bloggen. Letandet tar mycket längre tid än skapandet.

Snittet ligger väl på 20 inlägg om dagen sen jag startade =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x