Superior Media : Patric Ljungs “Volvette” @ Elmia 2011

Kopierat från Superior Imports blogg.

En sak vi kan gå ut med som inte kommer som någon överraskning, är att SIR PIERRE och Micke_J återvänder som värdar för ”Superior-TV” som vi körde förra årets mässa.
Vi tänkte släppa ett litet klipp från förra året på Patrik Ljungs Volvo V70 ”Volvette”:

Detta visar vilken torr och segdragen humor ni har att se fram emot. Men vi lovar att även använda våra mer pålästa sidor när vi redovisar vissa byggen. ;-)
Allt faller inte alla i smaken, men vi hoppas Superior-TV ändå bidrar med en liten inblick i det breda utbud som finns på BILSPORT PERFORMANCE AND CUSTOM SHOW 2012!
Beskrivning:
På alla möjliga bilevent vi bilentusiaster är på så lurar polisen runt hörnet. Under Elmia förra året så nöjde dom inte sej med det, utan befann sig även mitt i smeten inne på mässan?! Försöker dom ”smälta in” med oss?
Var det ett sätt att visa att dom (tror) de är en del av oss? Eller att markera att vi inte blir av med dom oavsett vart vi vänder oss? Att Polisen finns överallt?
Micke och Pierre på Superior-TV tittade närmare på Polisens egna bidrag i ett *oklippt* Superior-TV klipp med glimten i ögat.
PS. Skämt åsido tillhör bilen som sagt Patrik Ljung och lyder under namnet ”Volvette” = Volvo V70 med Corvette LS1 motor.
Ni kan läsa mer om den på hans FACEBOOK SIDA (KLICKA!).

(Visited 17 times, 1 visits today)

0 svar på ”Superior Media : Patric Ljungs “Volvette” @ Elmia 2011”

  1. Jag ser skelögd ut för att jag kollar på kameramannen istället för på kameran..

    Och håret.. Skyller jag på alla tjejer som tvingade mej ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.