Nattens Dilla.

Tanken var att jag skulle ägna hela denna dagen åt Dilla.. SKRIVA något bra inlägg.. LÄSA en massa som jag bara har sparat på mej under åren..

Men inte ett skit har jag gjort..
Så… Istället lägger jag ut dom bilder som jag har sparat på mej på…. Ja kalla honom vad ni vill..
Han är musik..

 Att jag inte köpte den jävla tröjan när jag kunde…Även om den inte passade mej..

(Visited 32 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jah

Grymt med mycket dilla uppdateringar, det uppskattas som fan!!!
Satt för ca 2år sen och satte ihop en playlist som jag döpte Beats, hade tänkt mig sätta ihop alla mina favorit beats genom tiderna. Va i princip ovetande av vem J dilla var vid den tidpunkten. I mitt sökande av vem som producerat mina beats började jag se ett mönster, säg att 35 av 40 var proddade av dilla. Har sen dess lyssnat på han dagligen, vet inte vad det är men något magiskt i melodin talar med min själ.

SIR_Pierre

Kul att någon bryr sej om dessa inläggen =)
Folk gärna min jdilla tagg, Där har du en massa inlägg att gå igenom. Det mesta är bara där jag tar en låt och letar upp vilka han samplat från.

Precis samma här.. Älskar allt från Busta Rhymes till DÁngelo.. Helt olika stilar. Och sen för ca 6 år sen när jag laddade ner en tribute skiva med Busta så började jag kolla upp vem denna killen var som han hyllade så.. Och sen plötsligt så föll allt på plats..

Trots att jag slutade söka typ.. Så bara dök hans låtar upp i mina spellistor osv osv.. Som om min "random" på ipoden försökte säga mej nått 😉

Och sen den har jag varit frälst.. Tyvärr tyvärr efter hans bortgång.. Det var väl 2007 som jag verkligen insåg VAD J Dilla var.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x