Dagens Ögongodis : Cribs

Idag så var jag och kollade på en ny Crib.
Bara en impulsgrej.
Främst är det för att jag VERKLIGEN BEHÖVER en Walk-In-Closet.
Hela min lägenhet idag består av kläder och skor..

Plus att då dyrt som jag bor i dag.. Så kan jag lika gärna ha ett hus. (Ca 10.000kr i månaden om man ska räkna med telefonräkningen.. Som man gjorde förr i tiden.)

Så.. Minst en 3a iallafall.. Större har jag inget emot eftersom jag skulle vilja haft ett riktigt kontor med STORT skrivbord också.

Men… Alla 3or jag har kollat på under åren (Jag letade en 3a från början också men tog denna 2an för att allt var helt nytt här) har 3 snäppet för små rum.. Som 3an jag kollade på idag var nog inte många mer kvadratmeter än min 2a.. Så vardagsrummet var mindre.. Sovrummet var MYCKET mindre.. Och då det där 3e rummet som jag hade tänkt ha som garderob.. Hade absolut inte dugt till något annat ändå.. Det räknas väl som ett barnrum.. Men då ska det nog bara vara en bebis.

Där var två toaletter.. Men dom också för små.. Jag vill liksom inte sitta och skita på snedden för att vasken sitter PRECIS vid toastolen.

Sen en annan sak… Dom senaste året så har ju folk livnärt sej på att köpa gamla ruttna lägenheter.. Putsat till dom.. Sålt med stor vinst..

Och detta har även lekemansamatörer roat sej med..
Så.. Många MÅNGA lägenheter är bara målade.. Insatt något billigt IKEA kök.. And thats it…
Kollar ni lägenheter själva så ser ni många gånger att dörrarna är bara målade.. Och listerna har dom glömt bort.. Osv osv. 
Och alla nybyggen är bara lika med fuskbyggen.. Tro mej.. Har själv jobbat inom det området i 6-7 år..
ALDRIG att jag skulle köpa något nytt som bara är ihopslängt.

Så.. Jag stannar nog i min Crib ett tag till.. Och drömmer vidare.

 Så härligt med en fiskdamm precis utanför vardagsrummet.

 Lite liten garderob.. Men hade funkat sålänge.

(Visited 28 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Ögongodis : Cribs”

  1. Din crib är top notch, men tror lika mycket som jag behöver hitta något som ger dig mer frid. Kanske hitta ett litet hus någonstans utanför Malmö som är relativt nybyggt?

    /MJ

  2. Ja jag har tänkt på det mycket senaste tiden, Bara 20min utanför Malmö typ.. Men det är flera av mina vänner (5-6st) som inte är i närheten av lika lata som mej som flyttat från sina hus till lägenhet igen för att dom menar på att det är så mycket mer du måste ta hand om osv.. Skulle du t.e.x skita i att sköta din trädgård så kan du bli utkastad ur föreningen trots att du äger huset! (för du äger inte marken) och en massa andra konstigheter och regler som dom inte har pallat med.. Och asfaltera hela jävla trädgården fick man inte i heller för att då har inte grannarna en trevlig utsikt.. WTF!? Men ett hus utan grannar… Ett riktigt garage sida vid sida…. Det vore något-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.