Dagens Kap : Panerai Luminor Ref. 5218-201/A Pre Vendome

Det var faktiskt riktigt längesen jag såg en sån här till salu.. Eller en Pre Vendome klocka överhuvudtaget till salu.

Och denna är ca 200.000kr billigare än den senaste som var till salu.

 Panerai Luminor 5218-201/A | Meertz World of TimePanerai Luminor 5218-201/A | Meertz World of Time
 Panerai Luminor 5218-201/A | Meertz World of TimePanerai Luminor 5218-201/A | Meertz World of TimePanerai Luminor 5218-201/A | Meertz World of Time

Se annonsen här. 

Klockan är ifrån 1994 och priset är ca en halv miljon kr.

(Visited 17 times, 1 visits today)

0 svar på ”Dagens Kap : Panerai Luminor Ref. 5218-201/A Pre Vendome”

 1. Ne jag har ju redan en sån.
  Jag har tidigare alltid köpt mina direkt ifrån Panerai i italien, Den senaste köpte jag av en samlare i Hong Kong. Jag har bara servat 3st. Skickat dom till italien.. En försvann i posten, Så efter det så har jag inte servat nån av dom. Men det behövs inte göras oftare än 5-7 års intervaller ändå så

 2. Aight, övriga klockor då?
  Jag gissar att du sällan handlar av handlare i sverige?
  Ligger förövirgt en Oris ProDiver på blocket nu, funderar på att slå till, det är ditt fel att jag tänker de tankarna 😉

 3. Jo jag såg den häromdagen, La upp den på min Facebooksida, Jävligt bra klocka.

  Ja det är väldigt väldigt sällan ifrån någon handlare i Sverige.. Varför betala mer när jag får lika obefintlig service som om jag köper via nätet? Det är isåfall bara Anti på Rolex i Malmö som ger bra service. Men Rolex lockar inte längre och han kunde inte fixa en Corum 50 LHS till mej.

  Förr har jag alltid mailat tilverkarna. Har inte dom velat sälja direkt så har jag bett om en rekomendation till en trusted återförsäljare. Men nu sista tiden har jag vågat lite mer.. Ebay.. watch24seven osv.

 4. Alltså, nu ser jag ju helst värdet i klockan, alltså hur prisvärd den är, och inte hur lätt den är att sälja sen. Men jag anser att allt under 20k är den värd.

 5. Lite synd att folk köper klockor eller andra saker för deras 2:à handsvärde. Är man då intresserad av prylen eller att flasha lite och sen försöka tjäna pengar när man säljer den?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.