Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Hej!

Nu har jag en förfrågan, du verkar ju hitta så sjukt mycket coola bilbilder. kan du inte göra ett inlägg med bara Porsche bilder? Typ GT3or, carrera GT, GT2 , turbos, RS osv osv. Det vore mycket roligt tycker jag 🙂

tack för en rolig blogg / Rickard

SIR_Pierre

Jo visst kan jag göra ett Porsche-special =) Lägger till det på to-do listan. Men förvänta dej ingen dom närmsta två veckorna, Fullt upp med Gatebil Mantorp osv =)

Anonymous

När åker du till mantorp? Jag ska dit på lördag. har inte bestämt om jag ska köra eller snarare våga mig ut banan eller inte. Är så sjukt mycket driftare och folk som krockar och kör av överallt. Nu har jag iofs aldrig varit på gatebil mantorp, men på rudskogen var det så. Ska du köra? /Adde, sideways

SIR_Pierre

Jag åker dit redan i morgon, Så kommer vara där hela helgen.. ja.. Alltså… jag har ju sagt sen förra året att jag absolut inte ska köra eftersom det bara svinas och ingen respekt för andra på banan eller gulflagg.. Riktigt svineri på hög nivå.. MEN:. Jag känner nu dom som ska hålla i det.. Och det ska visst skötas mycket bättre i år.. Så jag tar med mej hjälp o handskar.. sen får vi se. Bilen ör ju tyvärr fortfarande inte mappad.. Men drifta lite kan man ju tänkte jag.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x