helgens Konsert : Tingsek & Vindla String Quartet + Slakah the Beatchild 18+19/3, Malmö

Då var det dags att se och höra Magnus Tingsek uppträda igen.

Och denna gången är det officiellt så som jag hade det sist, Dvs sittandes och njutandes i lugn och ro, Uppklädd och bekväm.

Men jag kopierar in vad som står på sidan istället.

Under våren 2011 har Tingsek, ackompanjerad av Måns Mernsten och Vindla String Quartet, gett en rad bejublade konserter i Sverige där publiken fått uppleva en annorlunda sida av Tingsek och hans musik; nya arrangemang på gamla låtar samt ny, specialskriven musik som framförs med stråkar, gitarr och klaviatur.

Denna hyllade turné avslutas under två kvällar i mars – fredagen den 18:e & lördagen den 19:e – med två ytterst exklusiva konserter på underbara, nyrenoverade Klaffbron i Malmö.
Vi vill gärna att du kommer för att fira avslutningen av denna fantastiska turné med oss, men också för att sprida kärlek till inspelningen av en live DVD som kommer att ske dessa kvällar. Då får ni gärna hjälpa oss på traven genom att klä er i finaste svid samt att prata å skåla lite tystare än vanligt under konserten.

Varje konsert är uppdelad i två akter, och i pausen bjuds det på lättare mat och dryck som ingår i priset. Under kvällen dyker gästartister upp med jämna mellanrum, bl.a. Tingseks välbekanta kompband men även Slakah the Beatchild som flyger hela vägen från Toronto, Kanada för att ta del av denna unika afton.

Men inte bara det; efter lördagens konsert blir det dessutom klubb där bla. Jason Diakité & Smoky Vahid står vid skivspelarna!
Konsertbiljetten från både fredagen och lördagen, gäller som inträde på Lördagens klubb

Pris: 290 kr stående. 340 kr sittande

OBS Endast 60 sittande och 80 stående biljetter släpps per kväll
(man kommer att kunna köpa biljetter på café simpan på simrishamnsgatan 3 from. månd 28/2 eller via denna sida:

https://secure.zeticket.se/start.php?pid=1140

Så vem är sugen på att joina? Och vilken dag isåfall?

(Visited 24 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x