Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Hej!
Jag försökte lämna en kommentar i ditt inlägg som rörde antalet besökare häromdagen men det verkar inte fungera. Så nu gör jag ett försök här. 🙂
Det jag skrev var:

Din blogg är grym! Att du har ett minskat antal besökare måste vara en tillfällighet. Du är säkert uppe på samma nivåer som tidigare ganska snart. 🙂

Anlednigen till att jag gillar bloggen är för att jag själv har ett brinnande intresse för både bilar och klockor. Ja och tjejer har väl vi killar alltid ett intresse för så det kan det INTE bli för mycket av. 🙂
Alla bilder du lägger upp är mycket uppskattade då det är perfekt tidsfördriv efter en stressig dag. Däremot är jag inte så intresserad av din frisyr (även fast det absolut inte är något fel på den) eller "emo-bilderna". Men å andra sidan förväntar jag mig inte att allt på din blogg ska falla just mig i smaken.

När jag ändå håller på ska jag passa på att ställa en fråga som nästan är oförskämd…
Det finns nämligen inte en chans att du har tid att uppdatera din blogg i samma takt som jag hinner gå igenom den så nu undrar jag om du känner till någon liknande blogg som du kan rekomendera?

Tack för ett bra jobb och hoppas du har ork att fortsätta!

Mvh M.

SIR_Pierre

Tjena

Jodå det kom fram där men jag svarar här också = )

Först o främst tack =)

Ja det här med att blanda intresset för både bilar och klockor verkar jag vara ensam om, därför har jag inte heller nån sida att rekommendera, Jag går igenom minst 500 sidor i veckan.. och detta är allt jag kan klämma fram.

och även om jag gång p gång säger att detta är en blogg riktad till killar, Så måste jag ju erkänna att bilderna på mej och "emo bilderna" är för dom oväntat många kvinnliga läsarna =)

Men dom sidor jag kan säga som uppdateras dagligen är
feber.se

http://hypebeast.com/
http://www.highsnobiety.com/

sen dom som är bra men som uppdateras alldeles för sällan är

http://gearpatrol.com/blog/

http://www.gentlemansgadgets.com/

alal dom sidorna är mestadels mode och kläder.. ibland klämmer dom in nån klocka eller bil.

Men eftersom det inte händer så mycket inom bil och klockvärlden så har jag ingen sådan sida som uppdateras ofta. Klocksidorna uppdateras kanske en gång i månaden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x