Blackstreet @ Slakthuset

Då har man precis kommit hem efter en väldigt trevlig natt.

Dagens fokus var ju just Blackstreet´s uppträdande.
Men det var absolut inte pga dem som det blev en lyckad kväll.

Visst..Dom började kanonbra.. Första två låtarna framförde dem riktigt bra!.

Sen var det liiite väl flirtande med tjejerna.. Det är väl en sak att kasta ut rosor osv.. Men att visa magmusklerna varannan minut.. Och att ha med sej en BH upp på scenen själva.. För att sen fråga vilken tjej den tillhör..

Vilket som.. Det är så vissa artister funkar..

Men för varje låt så blev ljudet sämre… Och sen efter 4-5 låtar så sa dom redan att dom skulle avsluta.. Vilken inget tog på allvar givetvis.. Dom hade ju inte ens framfört deras största hit ännu (No Diggity) Jag kan tycka att det börjar bli lite väl uttjatat med det här ”fejk avslutet” som ALLA gör bara för att komma in senare och köra några nummer till. Även om inte ens publiken ber om det.

Men vilket som.. Dom frågade om vi ville höra No Diggity.. Och givetvis ville vi det.. Som dom framförde den… Extremt dåligt.. Det var deras sämsta låt på hela dom 25 minuter dom uppträdde..

Visst.. Dom kanske är trötta på att framföra den låten.. Men hey.. skit i att göra konserter då.

Men värst av att var att dom inte avslutade. Eller inte gav ett avslut rättare sagt.

Direkt efter knappt halva No Diggity så spelades en låt som inte ens var med dom.. Lite udda kunde vi tycka.. Sen en till. Så tänkte jag.. Varöfr spelar dom dessa låtarna.. Och då såg vi på scenen att Blackstreet hade bara dratt…. Ja.. dom 3 som var där.. Teddy Riley var tyvärr inte med.

Så… Utan tvekan så var kvällens höjdpunkt DJ´n som spelade innan och den som spelade efter… Förbanden var så pinsamt dåligt så dom är inte ens värda att nämnas… Har man inte högre krav på förband när det gäller så stora artister??

Sen den 3e eller om det var den 4e DJ´n var riktitg dålig.. Gjorde såna tabbar som bara inte får hända.. råkade stänga av ALLT.. Och musiken kom inte tillbaka förrän flera minuter senare.. Detta gjorde han TVÅ gånger… Och sen så verkade det som om han bara hade 5 låtar att spela.. Vilket han gjorde om och om igen i nån hemsk upptempo mix.

Men hey.. Vi hade trevligt..  Men som konsert var det ingen höjdare alls..

Jag har nog aldrig varit med om en konsert där dom första 2 minuterna varit höjdpunkten.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x