Nattens Notis.

Jag behöver

* En sekreterare

* En städerska

* En assistent

* Ett nytt kebabställe

* Bättre huvudvärkstabletter

* Använda solglasögon mer

* Mer sömn

* Ladda ner bättre filmer

Och sen så har jag några notiser om Ford Explorern

* Den är mycket smalare än Jaguaren.

Jag har inte ens brytt mej om att köra ner den i garaget innan för att jag har inte trott det var lönt, Och visst, Antennen skrapade längst taket hela tiden och det var inte mycket frigång till taket. Men den var lättare att parkera än Jaguaren och jag kunde öppna dörrarna fullt ut på båda sidorna! Med jaguaren kunde jag knappt öppna förardörren och andra sidan var inte ens att tänka på.

Och

* Den är jävligt stark.

Om man kan köra utan att ens lägga märke till att handbromsen är dragen förräns saker och ting börjar lukta jävligt bränt så har man en stark motor.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x