Dagens… Ja typ notiser.

Detta scenariot har nog alla som kör bil hamnat i nån gång.

man stannar till vid sidan av vägen, Saktar ner i god tid, Blinkar i god tid osv.

Man kanske har hittat en lucka och ska fickparkera, Kanske släppa av nån eller hämta upp någon, Eller kanske helt enkelt stannar till för att pilla på navigatorn eller skicka ett SMS (Eftersom man aldrig ska skriva SMS samtidigt som man kör)

Och även om du inte hade nån bil bakom dej när du stannade så plötsligt står där alltid nån precis bakom med nån slags panik, Blinkar med allt han kan och hänger på tutan som om hans liv hängde på det.

Trots att där är en hel fil brevid och halva din fil ledig så trots paniken och brådskan som personen i bilen bakom har så inser han inte att det bara är mycket enklare att köra om den bilen som står framför med blinkersen på och försöker parkera eller nått.

TILLS! Tills man öppnar dörren för att gå ut o förklara för personen att han inte kör någon lastbil och att där är gott om plats att köra runt om på, Just i exakt samma ögonblick som du känner att detta retard bakom behöver vägledning och ev instruktioner så PLÖTSLIGT finner personen meningen med livet och får bråttom som faaaan därifrån… Tråkigt nog innan jag hann prata med honom..

Detta underliga moment har inträffat mej två dagar i rad…

Förstår inte alls varför..

Dagens andra…nånting..

Är nått som jag har tagit upp tidigare.

Jag älskar bilar, Bilar som är ut i fingerspetsen bäst på sin grej, Bilar som är uttänka i varje skruv för att vara bäst på sin grej.

Om det handlar om att ge bäst prestanda och snabbast tid på ringen eller om det handlar om att ge så extremt lyxig komfort som möjligt är två helt olika smaker som jag båda älskar.

Men, jag kan också uppskatta att köra riktigt gamla bilar, Charmen i det, Bilar som knappt går att köra, Med bokstavligen talat en halvmeter mellan varje växel, Där känslan i växellådan är som att slå runt med ett paraply i en soptunna, Där man måste pumpa på gasen hela tiden för att den inte ska dö… osv osv..

Det har sin charm,, Totala motsatsen mot vad jag annars gillar…

Dagens sista notis,

Jag har inte vuxit ifrån min allergi för myggbett och dagens myggor går på anabola.

Barfight!Ölöppnare och knogjärn i ett…

Alkohol och vapen..

Hur bra kan detta bli?

Vill ni köpa en sådan ”ölöppnare” så finns dom här.

Ny och Stor G-Shock.
Jag har ingen info om klockan mer än att det ska vara den största G-Shock hittils.

Jag tycker dels att den inte är stor och dels att jag har större G-Shocks redan.

Men jag återkommer med mer info när det finns.