Mitt kungarike för en komplett verkstad.

Med feber,ont i halsen och rinnande näsa har jag legat/stått på knä på en öppen, blåsig och kall parkeringsplats i 12 timmar och försökt få in mina nya stolar i bilen, Enbart för att komma fram till att jag har tabbat mej totalt och mätt fel, Så nu får jag inte in passagerarstolen och behöver förmodligen nya fästen, Och just det, Pajat gängerna på förarstolen med, Så den sitter inte fast som den ska den i heller, Nu är verkligen inte livsgnistan stor. Nu ska jag äta, Duscha för att sedan gå upp om 4 timmar för att köra 3 timmar mot Emmaboda.

Träffar ni nån som lagt ner mer pengar,blod,svett,tårar,sömnlösa nätter och oro i sin bil så vill jag träffa den personen..

(Visited 21 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x