Grattis på alla hjärtans dag!


Grattis är kanske inte rätt ordval.

Jag hatar egentligen allt hypat och tycker att denna dag i mörka,kalla februari är en av årets mest kommersiella dagar.

Ännu en dag precis som Julafton och halloween blivit, så handlar det bara om att shoppa shoppa och lägga oförklarligt mycket pengar på presenter och gåvor.

Det tog mej några år att inse, Men det är inte så man visar kärlek.

Men oavsett så önskar jag er alla verkligen en riktigt trevlig,mysig och kärleksfull Alla hjärtans dag.

Speciellt alla ni där ute som pga denna materiella värld känner er mer ensamma än vanligt.

Så alla ni som inte har nån att vara med, alla ni som av nån anledning inte kan vara med den ni tycker om mest, alla ni som inte får nån present av nått slag, Er alla önskar jag mycket glädje,lycka och kärlek, Inte bara idag utan alla dagar om året.

Och alla ni som har pojkvän/flickvän,är gifta osv osv osv men som inte visar er andra hälft tillräckligt med kärlek och omtanke resten av året har er chans idag,

Visst många säger att det känns så framtvingat att köpa blommor just idag ,och många tjejer hade nog föredragit att oväntat få blommor vilken dag som helst annars.. och med all rätt tycker jag.

Men jag vet också många killar som skulle skämmas att köpa blommor till en tjej ”utan anledning”..och att många tjejer bara skulle tycka att det var skumt att få blommor eller liknande utan anledning…i värsta fall kanske tom tro att killen försöker gottgöra för nått fel han gjort…

Sjuk värld vi lever i tyvär, där man inte kan vara en gentleman och få visa kärlek och uppskattning på ett enkelt och klassiskt sätt.. men men det får jag gå in på en annan gång.

Så.. alla ni som är ensamma av nån anledning.. var inte ledsna,träffa vänner eller unna er själva en kärleksfull dag och skäm bort er själva lite extra om ni känner för det.

Och till er som har någon.. visa kärlek,omtänktsamhet,respekt och uppskattning så ofta ni kan.. alla mår så mycket bättre av det..and life is short. man vet aldrig när det kan ta slut mellan er.

Och till er som har en person i sitt liv som tycker om er.. men som ni totalt otacksamt trampar på och tar för givet..hoppas ni får diare´ av chokladen ni oförtjänt får idag.

Så försök se lite ljus och värme i denna kalla,mörka Söndag och ring eller SMSa nån ni tycker ni vill visa lite extra kärlek till, Och som sagt,även till era vänner.

Nu är klockan 05:40 och jag ska väl försöka sova..och dumt nog så kommer man förvänta sej nått SMS eller nått i morgon och som alltid så blir man egentligen bara besviken över dom som INTE hörde av sej istället för att bara vara glad över dom som orkade skicka iväg ett SMS och visa lite omtanke.

(Visited 159 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x