Dagens Notiser

** Rusningstrafik.
Blött ute.
1 plusgrad.
Vi alla kör förhoppningsvis med vinterdäck.
Jag kör en Toyota med 197 hk.
Och ändå så var det en bil som ville ”tävla” och hetsade mig genom att gasa upp bakom mig flera gånger.
”Hen” gjorde verkligen allt ”hen” kunde för att få min uppmärksamhet.

En halvtimme senare efter jag hade ätit min kebab så var det en annan bilist  som betedde sig ännu mer korkat, där två filer blir till en så har han väldigt bråttom och verkligen tränger sig in före mig så jag får bromsa, för att sen vid tvåfiligt igen lägga sig sidan om min och ta ner sina rutor för att höra min bil….

Såhär är det varje dag i Malmö.
Det är just pga sånt här som jag aldrig körde med min #350ZRS i stan.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x