Bilder : Oslo Motor Show 2023

Äntligen så har jag fått bilderna från galan.
Jag åkte själv inte dit, vilket jag ångrade rätt snabbt, men jag hade iallafall två fotografer på plats.

Folk var jättenöjda med Oslo Motor Show förra året.
Jag har vara varit där 1 år och var nöjd även då, det jag gillade var att det var samma ”tema” som Elmia / Custom Motor Show, men helt annorlunda, det jag gillade bäst då var att de hade gamla bilar uppe bland de nya, och det är just de gamla bilarna i år som gör att jag ångrar att jag inte åkte dig.

Bara Lamborghini-montern vore värt resan.

Och ja, alla verkar vara väldigt nöjda med årets Oslo Motor Show också, ännu mer än förra året.

Och tack vare bilderna så kan jag säga att Oslo Motor Show var mer i min smak än Custom Motor Show / Elmia, och det jag gillade bäst på Oslo Motor Show är just det som jag har försökt få till Elmia i ett par år, superbilar, nya och gamla, ikoniska bilar i originalskick osv (ja jag är gammal).

Ja vi har ”Jänkehallen”, men där finns mååånga fler trevliga gamla bilar än amerikanare, som det fortfarande är absolut mest av i D-Hallen på Elmia.

Men utöver alla fina gamla bilar så var där verkligen lite av allt på Oslo Motor Show, helt i min smak.

Så ja, Oslo Motor Show 2023 var en succe, av flera anledningar, och det får vi verkligen inte missa nästa år

https://www.bilsport.se/artikel/over-52000-pa-oslo-motor-show

 

Tack till Pirran för bilderna

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x