Dagens Notiser

** Ibland tänker man så korkat och ”dumsnålt”.
När jag låg på sjukhuset så tänkte jag köpa en sak som jag inte alls behöver, en bra bit dyrare ”än normen” osv osv, men efter råd av familjen så insåg jag att nej det där är bara onödigt att slösa pengar på..

Sedan dess har jag lätt köpt minst 20 saker som jag absolut inte heller behöver eller ens ville ha, som säkert tillsammans når upp till samma värde som den där dyra saken..
Så varför känns det mer okej? 😉

(Visited 3 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JohnA

Nuförtiden försöker jag köpa så lite grejer som möjligt. Men när jag köper, så vill jag att det är kvalitet, och nåt som jag faktiskt blir nöjd över. Oavsett om det är kalsonger, tshirt eller elektroniktill exempel. Men ibland snålar jag, och blir alltid besviken.

JohnA

Jo, det förstår jag. Jag menar ocksåatt jag hellre köper EN bra grej, än många andra mindre onödiga, eftersom de sällan ger något annat än tillfällig stimulans.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x