Best Car Jump Starter 2022? Jump Start a 5.9L Diesel & 7.4L Big Block? NOCO, Autogen, Yesper, Gooloo

** Jag gillar verkligen min flera år gamla booster (jag ska bara komma på namnet, JMPR?), det var först när jag försökte starta min 6,7 liters V8a som jag insåg att jag behövde en starkare booster, och den jag köpte för det är verkligen grym! Den har startat många bilar utan att ha laddats i mellan!

Unboxing : Noco Genius Boost XL GB50 – 1500a Jump Starter Booster

Jag var på väg att köpa en till sådan, jag minns inte om det var en ”storlek” mindre eller större… Jag tror större.. Men tyckte att det kändes lite overkill att ha Boosters för ett par tusen kronor styck i mina brukisbilar bara för att hjälpa andra i nöd.

Best Car Jump Starter? NOCO GB70 vs Antigravity, Schumacher, Gooloo, Tacklife. Let’s find out!

Men just för att jag är så nöjd med min gamla lilla så funderar jag ibland på att köpa deras senaste booster, och nu när så många säljer booster så ångrar jag lite att jag inte köpte den Supreme boostern..


Det var någon annan som också lockade lite, från en mobiltelefon-tillverkare.. vem det nu var.. Men ja idag finns det en massa att välja mellan och det jag eventuellt är ute efter nu är en JunoJumper ersättare som ska fungera både som Booster och Powerbank, precis som den gamla, som fortfarande funkar.
Men nästa Powerbank jag köper ska kunna ladda en Apple Watch utan kabel, har jag bestämt mig för… bara för att inte köpa fler saker som jag redan har 10+st utav =)

Och idag så såg jag en booster / luftpump på Kickstarter som jag lite lockande..

 

** JUNOJUMPER har bara en modell nu i sitt sortiment verkar det som.

Automobile

 

** Jag gillar verkligen hans tester, väldigt bra videos även om han pratar för snabbt för mitt tycke.

** Äh inget i den videon var lockande, för stora booster, men ja det behövs så stora booster för så stora motorer.
Men ja NOCO är bäst =)

(Visited 16 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x