Dagens Notiser

** Jag blir otroligt nog bara mer och mer trött på folk.
Att vuxna människor inte bryr sig om att stava rätt.. vuxna människor som har gått i skola, födda här, har egna barn, och de stavar så dåligt att jag får läsa om allt 3 gånger för att försöka skaffa mig en tolkning.

Att de inte skäms?!
Nej jag är värd att folk ska bry sig att stava rätt. Skriver du som en Ghettofjortis så kommer jag nog inte svara mer.

** MEN! Jag är verkligen verkligen super tacksam för de som bryr sig om mig och till och med ber för mig.
Nej det är verkligen inte så många som har hört av sig som alla verkar tro, så om det är folk där ute som inte vill ”störa” för att ni tror att folk hör av sig hela tiden så behöver ni verkligen inte tänka så.
Jag är super tacksam för all omtanke.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x