A Car So Bad It Had To Be Completely Redesigned? Renault Clio V6 (Phase 2)

** Jepp, Fas 1 bilarna som faktiskt byggdes i Sverige var meningslösa att köra.
För kort hjulbas, ”stor” motor i bagaget, RWD, så ja bilarna snurrade runt för ingenting.

** Detta var en bil som jag var jättesugen på då de var nya, tills jag fick möjligheten att provköra den, jag blev så äcklad av inredningen som var nästan exakt som i min firmabil Renault Kangool som jag HATADE! Så jag brydde mig inte ens om att provköra bilen för att jag visste att jag absolut inte skulle vilja äga den.

Fas 2 bilarna som verkligen är en rejäl uppgradering fick sportigare stolar och ratt.

** Ja utseendemässigt så är den riktigt häftig.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x