Dagens Notiser

** Jag har nog inte skrivit något alls om det här ännu, men jag var med om en väldigt allvarlig trafikolycka för två månader sedan, det tog 4-5 dagar innan min föräldrar fick veta om jag levde eller inte.

Nu när jag har börjat prata med folk igen så är det underligt många som har sagt att de drömde om mig samma natt, antingen att något hade hänt mig eller rent allmänt, till och med par där de båda har drömt om mig, mycket mycket underligt, och nu säger många att jag måste ha varit där uppe och vänt, därför har så många drömt om mig.

Och även om folk inte har sagt att de har drömt om mig så är det många som jag inte har pratat med på flera år som har hört av sig till mig under den veckan.

Och ja, det är utan den minsta lilla överdrift ett under att jag lever och allt är tack vare Gud.

Det kommer ta några månader innan jag kan fungera igen verkar det som, så när jag väl är okej så kommer jag säkert att skriva om det, speciellt om hur dålig Skånsk sjukvård är, det jag minns iallafall.

Stort tack till alla som har bett och ber för mig, det uppskattas mycket mer än vad jag kan beskriva.

Tack till alla som har besökt mig på sjukhuset, tack till er som har skrivit (förutom vissa korkade idioter).

(Visited 11 times, 5 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x