iOS 16 Hands-On: Top 5 New Features!

** Eftersom jag HATAR när folk raderar meddelanden innan jag har hunnit läsa det, och oftast så påstår de sen när jag ifrågasätter det att de bara råkade stava fel (bullshit), så får vi se om man kommer att se en massa redigerade meddelanden framöver istället för raderade meddelanden.

** Det med att plocka ur ett objekt tycker jag är riktigt coolt!

** Riktigt häftigt att ”webcameran” kan filma skrivbordet så!

** Okej.. Det med klockan var coolt..
Jag är imponerad.

** Jag längtar efter att få ladda ner iOS 16

(Visited 7 times, 2 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x