NEW Audi S8: Road Review | Carfection 4K

** Jag tyckte om S8orna förr för att de var de första riktigt sportiga ”lyxlimos” och för att de rasade mest och snabbast i värde, så som 3-4 år gammal så fick du väldigt mycket bil för pengarna.

Men ända sedan vi fick AMG och M versioner av S och 7-Serie så var det inget speciellt med S8an längre.
Och den senaste jag körde (då jag hade A7an) var bara.. Som om de har tagit en befintlig kaross, inte gjord för varken de där stolarna eller prestanda, och inget blev riktigt bra, som jag brukar säga, det blir sällan bra på varken eller när en bil vill vara både sportig och lyxig.
Mitt starkaste minne var besvikelsen över stolarna, som hade en massa lull-lull, massage bla bla bla, men de var så fullpackade med elektronik så det var som om du satt en halv meter för högt upp i bilen, en bil som ska vara sportig, och där jag som inte är jättelång slog huvudet i taket varje gång jag gick in och ur bilen.

Sedan dess har jag varit totalt ointresserad av AUDI (allmänt) S8.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x