Dagens Notiser

** Ett av mina livs-motton är att man ska äta som om man precis har blivit av med en halsfluss.

Men jag tycker ändå att jag äter rätt lite, en gång om dagen, helst bara kött, simpelt.

Men när man inte får äta, som nu idag så har jag fastat ett dygn och det kommer ta ytterligare 20 timmar till innan jag kan äta (fastar inför läkarbesök), nu inser jag hur mycket smått man äter under dagen bara för att man är uttråkad, några Kexchoklad här och där, lite Gifflar osv.. Sånt som jag inte alls tänker på för att jag ser inte det alls som mat.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x