5 tillbehör till din bil som är ett måste

Har du köpt en ny bil? Det finns några måsten när det kommer till biltillbehör och här nedan har vi listat dem. Biltillbehör finns i olika prisklasser och vårt tips är att jämföra priserna hos olika leverantörer för att garantera att du får bra kvalitet till ett rimligt pris.

1. Mattor
Du kan köpa en snygg gummimatta till bilen som inte endast är en fröjd för ögat utan även funktionellt. Under höst och vinter när vädret kan vara blött och slaskigt är det optimalt att ha en gummimatta för att förhindra att bilens interiör blir förstörd av väta och smuts.
Gummimattor finns i olika storlekar och anpassas utifrån just din bils mått. Detta på grund av att mattan inte ska röra på sig. Det finns även bagagerumsmatta för utrymmet längst bak i bilen som inte får glömmas.

2. Mobilhållare
Ett måste i bilen är även en mobilhållare som gör åkturen smidigare. Du sätter fast hållaren på bilens fläkt och beroende på modell på hållare kan du ha telefonen såväl stående som liggande. Vissa hållare har även en laddarfunktion vilket gör att mobilen laddas samtidigt som den sitter fast i hållaren. Detta är perfekt om du exempelvis vill ha telefonen närvarande
på ett smidigt sätt samtidigt som du kör bil.

3. Madrass för bilen
År 2021 blev det extremt populärt med att åka runt i Sverige och sova i bilen. Detta beror främst på att många svenskar valde att ha en hemester på grund av rådande omständigheter. Det i sin tur ledde till att många boenden och hotell var fullbokade hela sommaren. Därför valde många att rusta upp bilen med madrass och täcke för att bekvämt kunna sova i bilen. Numera finns det en madrass som är specifikt framtagen för att användas i bilen i baksätet.
Kan vara ett bra tillbehör att ha i bilen!

4. Säkerhetsprodukter
När du är ute på vägarna är det viktigt att se till att ha säkerhetsprodukter lättåtkomligt i bilen. Det är fördelaktigt att ha bland annat varningstriangel och brandsläckare i bilen.
Varningstriangeln kan användas ifall en olycka uppstår eller något annat som gör att du behöver varna trafiken på avstånd. Det finns även första hjälpen kit som kan hängas i bilen vilket är till stor hjälp om olyckan är framme.

5. Extra förvaring
Det finns väskor som kan hängas upp i bilen och täcker då utrymmet mellan förarsätet och passagerarsätet. Väskan hängs upp med hjälp av sätena vilket är enkelt och går snabbt. Du behöver inga specifika verktyg för att hänga upp väskan då allting medföljer. Samtliga resenärer har lätt att komma åt väskan då den finns i mitten av bilen och kan nås från alla håll. I väskan kan du förvara drycker, snacks eller vad du nu kan tänkas behöva under bilfärden.

Meta title: 5 tillbehör till din bil som är ett måste
Meta desc: Vilka tillbehör är ett måste till bilen? Läs mer om säkerhetsprodukter, hållare,
mattor och mycket mer här.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x