Dagens App-Tips : Circle K Easy Fuel

Ni som redan är medlem hos Circle K har ju fått mail om detta, jag vill väl mest bekräfta att det funkade riktigt smidigt.

 

Hej Pierre!
Låt oss presentera Blippa bilen – det absolut enklaste och snabbaste sättet att betala din tankning. Du betalar med ditt registreringnummer och behöver varken kort eller pinkod. Som om det inte vore bra nog får du som EXTRA medlem dessutom 50 öre rabatt/liter på varje tankning t.o.m. 7/7 2021 när du blippar bilen.

Ja du behöver ladda ner ytterligare en till app, men det är jag okej med.

Jag blev förvånad över att man kunde lägga till flera bilar på sitt ”blipp-konto”, men visst, varför skulle man inte kunna göra det egentligen.
Så nästa gång någon av mina vänner vill tanka med min rabatt så är det bara för mig att lägga till deras reg-nr i appen istället för att låna ut mitt kort.

 

Så du laddar ner appen, lägger till ditt reg-nummer och ger appen tillåtelse att se vart du är, om du inte vill det så behöver du öppna appen när du är på macken.
Jag gav appen full tillåtelse, så när jag körde in på macken så fick jag en notis på telefonen som frågade om jag ville tanka på Pump 7 (där jag stod), efter det så klickar jag ja, sen måste man dumt nog godkänna med BankID trots att jag har lagt in mitt Mastercard i appen, men men.

 

Sen var det vara att tanka, med 50 öre rabatt,

bara fram tills 7/7 tyvärr, men detta var ju hur bra som helst, jag slipper knappa på telefonen när jag ska tanka och betala via mobilen som jag har gjort tidigare med den andra Circle K appen, så några knappningar färre och med 50 öre rabatt, varför skulle man inte vilja använda detta? =)

(Visited 374 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x