Dagens Kärleksinlägg

 

 

Det är extremt störigt, jag bråkar inte för att jag säger vad jag tycker och tänker eller för att jag svarar ärligt på frågor.

Gör inte saker och ting svårare än vad det behöver vara.


Mmm

Nej för att då är man ju konstig.

 

Jag kommer aldrig någonsin förstå mig på dem som direkt hoppar på någon annan dick.
Helt sjukt i min värld.

Men får inte heller önska att folk ska vara bättre människor, för då är man en dålig människa tydligen.

 

Good one.

 

Och sen helt plötsligt när de är 35 och har festat hela sitt slitna liv så inser de att de måste skaffa barn så fort som möjligt, och då ska helt plötsligt någon rik oljesheik skicka ett DM på deras wannabemodell Instagram och erbjuda dem några miljoner för att bli deras hemmafru och hjälpa dem spendera deras miljarder.

Inget annat än det duger.

(Visited 50 times, 2 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.