Best Microphone for Videos? (BEST VALUE Video Mics!)

 

** Jag gillar Rode Wireless Go som jag använder oftast.
Den är absolut inte bäst, men VAR den enklaste trådlösa att använda, och för ett helt okej pris.
Nu finns där en massa andra liknande produkter, där är t.e.x en där man kan koppla två trådlösa mikrofoner samtidigt, en sån vill jag ha, men nu när alla bilevent är inställda och jag inte har någon som filmar åt mig så det verkligen inget som är aktuellt nu.

** Det är synd att jag blev så besviken på alla de Shotgun-mikrofoner som jag testade, och då köpte jag ändå de 2-3 som alla sa var bäst.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.