Dålig Service! : Webhallen / Philips / LetMeRepair – Del 7

Detta får nog vara mitt sista inlägget kring detta.
Jag får nog 10 frågor om dagen (minst) om hur det går med min TV, och såhär går det.

Tobias på LetMeRepair är den enda som har brytt sig kring allt detta.

Webhallen fullständigt sket i allt, och påstod att de inte skulle ge mig pengar tillbaka trots att Philips hade beslutat det sen en vecka tillbaka.

Till sist så gav Webhallen med sig om att de skulle ge mig mina pengar tillbaka, flera dagar efter LetMeRepair var här och hämtade TVn för gott.

Jag sa att jag vill ha en likvärdig TV, för att bara ge mig pengarna tillbaka och sen ska jag köpa en ”likvärdig TV” för dubbla priset nu när alla REA är över är ju helt fel!

Då erbjuder de mig 10% rabatt på en TCL TV, det märke som de har mest marginal på.

Jag krävde kompensation ifrån Philips med.
De frågade vad jag ville ha, jag sa att jag kan ta en luftrenare (som kostar 2-3 tusen) och så får de en unboxingvideo osv på köpet, så blir det reklam för dem med.

Nu 10 dagar senare så säger de att de har ingen ”Kompensation policy” i Norden… Så nej, jag får inget alls ifrån Philips.
De anser också att jag ska vara glad över att jag fick pengarna tillbaka, efter nästan 2 månaders besvär.

LetMeRepair som iallafall ber om ursäkt för att det tog dem 5 veckor att komma ut och sedan vända i dörren för att de inte hade reservdelar med sig, det är ju alltid något.
Och nu när de råkade få med sig min Yamaha-fjärrkontroll också, så jag idag varken kan se på TV eller lyssna på Musik, så erbjuder de mig iallafall att betala för väggfästet som jag köpte just för Philips TVn, en TV som jag absolut inte kommer att köpa igen.

Så det är slutsumman av det hela.

Jag beställde en ny 75 tums TV i slutet av November.
Den TVn var dålig direkt vid uppstart och ville inte alls starta dagen efter.

Jag har lagt MÅNGA TIMMAR totalt i telefon till dessa 3 olika parter som bara har skyllt på varandra, och nu när vi snart är inne på Februari månad så måste jag alltså lägga dubbla pengarna på en annan TV.

Jag kan alltså inte ens köpa en likadan TV för dem pengarna OM Jag så skulle vilja det.

Och både Philips och Webhallen fullständigt skiter i vilket, och kund-nöjdhet finns inte alls i deras värld.

OBS! Enda anledningen till att jag ens får pengarna tillbaka är för att mitt första blogginlägg kom fram till Philips Huvudkontor.

Webhallens svar var att ”Hallå Konsument” inte har något att säga till om, och att jag kan ta ärendet till ARN om jag vill.

Det som behövdes bytas på TVn var hela skärmen, moderkortet och startmodulen, dvs allt förutom plastskalet.

Philips hade varken reservdelar eller en ny TV att skicka, Webhallen hade nya TV att skicka men ville ÄNDÅ att TVn skulle skickas till dem så de kunde undersöka den, också utan reservdelar, och jag skulle fixa med frakten till dem.

Så med andra ord, OM jag hade skickat tillbaka TV så hade det dröjt många månader innan jag hade fått tillbaka den fungerandes.

OBS! Glöm inte att Webhallen inte ville ge mig pengarna tillbaka då jag till sist tröttnade på att vänta på LetMeRepair för att då hade det gått mer än 30 dagar efter jag LA ORDERN på TVn som kom några veckor senare.

 

Dålig Service! : Webhallen / Philips / LetMeRepair

Dålig Service! : Webhallen / Philips / LetMeRepair – Del 2

Dålig Service! : Webhallen / Philips / LetMeRepair – Del 3

Update om mina TV-problem : Ska man köpa en TCL 75C815?

Dålig Service : Webhallen

Dagens Notiser