Mike Tyson vs Roy Jones Jr – Mina tankar om matchen

Så länge jag kan minnas så har jag alltid sett Tysons matcher livesänt.
Jag minns att Dansk TV sände dem live förr.

Jag har sett matcherna på små TV och sen om och om igen på VHS.

Denna gången så skulle jag så en Tyson match på en stor TV med vänner, det är utan tvekan det som jag har sett fram emot mest under hela veckan.

Men så blev det inte..
Jag fick se det på Facebook från någon tjatig jävel som ostadigt filmade sin TV, så jag hörde inget av matchen, jag hörde bara han tjata om att alla skulle dela, lyssna på hans musik och skicka pengar..

Men jag fick se matchen iallafall.

 

Mike Tyson dominates Roy Jones Jr in exhibition fight between two former boxing greats, live blog - ABC News

Såhär är mina tankar om fighten.

Jones var väl en bättre boxare enligt moderna mått, han fegade, hoppade runt och bara ville kramas, men det är ju sånt som anses vara rätt idag, det som anses vara en bra boxare, sånt som vi har sett enbart ända sedan tungvikt slutade vara tungvikt, ja helt enkelt sen Tyson inte fick boxas mer.

Mike Tyson var absolut den bästa fightern!
Om ni förstår skillnaden.
Han var kraftfull! Och snabb!
Det var bara synd att han inte hann få in någon kombo innan Jones skulle börja kramas igen.

Men..

SPOILER ALERT! 

Matchen blev oavgjord, vilket jag nästan förväntade mig att det skulle bli om inte Tyson vann på Knockout.

Och helt ärligt så tycker jag inte att det känns fel att det blev oavgjort, ska man räkna poängen och sånt trams så var det nog rätt jämt, Jones var riktigt duktig på att ducka och skydda sig, Tyson skydda sig med sin näsa som vanligt hehe.

Plus att alla vill ha en rematch ändå, där de båda tjänar mer pengar, så detta var bara ett väldigt trevligt förspel.

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.