Dagens Notiser : Corona Update

Då har vi precis fått reda på att våra “Corona-restriktioner” kommer att hålla sig hela sommaren.
Jag är inte förvånad, och jag tycker att det är bra.
Ja min första tanke var ju direkt att det blir ju INGA bil-event på hela sommaren!

Men jag tycker att detta är bra för att folk i Sverige är dumma i huvudet!!
Här i Malmö så är folk lika korkade som vanligt, de sitter armbåge vid armbåge på uteserveringar varje dag i veckan, och är mindre hemma än vanligtvis!

Och nu i morse så såg jag två män kramas och pussa varandra på kinderna när de hälsade (typisk utländska män att hälsa så), och den ena hade gummihandskar på sig……
Jag tror att han heeeeeelt har missförstått hur det här med bakterier fungerar!

Jag tycker att det är jättebra att det svenska folket VERKLIGEN (förhoppningsvis) måste lära sig hur lätt bakterier överförs, och att hela världen åter igen har ÄNNU en anledning till att skratta åt hela vårt land.

Nu har många länder efter 2+ månaders RIKTIG karantän öppnat sina gränser för utomstående igen, men INTE för “Svenskar”, folk ifrån Sverige är inte välkomna någonstans.
Vi som släppte in allt och alla som en PK-Vänster-hippie-familjs mobbade unges barnkalas, är nu inte välkomna någonstans för att vi ses som en smittohärda.

Folk, förfan.. Sverige går utför i rasande lavinartad fart, och ni sitter alla på en gummibåt asfulla och bara tycker att det är så roligt.

 

** Jag ser fortfarande fram emot Tanum Motorshow som just nu är uppskjutet till 5e September… Vi håller tummarna för att Sverige har lärt sig att vara rena tills dess, annars så tror jag att Vallåkraträffen kommer att vara räddningen och mycket troligtvis den ena stora bilträffen på hela året.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.