Dagens Notiser

Efter en lång och tråkig vinter så är äntligen solen här!
Nästan lite värme också.
OCH bensinen är billig(are)!

Men jag sitter bara hemma uttråkad som vanligt.
Bilarna bara står..

Och jag har de senaste dygnen försökt planera in hur jag och “mina mediagrabbar” ska åka Sverige runt och fota/filma en massa bilbyggen inför Bilsports livesändning på Långfredagen, när INGEN är klar med sina bilar!!

View this post on Instagram

Hej alla! Det är verkligen jättekul med alla som har hört av sig för att få sitt fordon filmat och fotat av oss =) Men nu skulle vi vilja fokusera på de som skulle ha ställt ut på Elmia i år. Det vill säga ni som hade bestämt bokade platser att ställa ut. Alla andra kan vi jättegärna se över efter Påsken. Så som sagt, ni som skulle ha ställt ut på #Elmia / #BPCMS nu i år, och som bor i nedre halvan av Sverige, ni får jättegärna höra av er så kommer jag och mitt team för att filma och fota ert bygge, och det materialet KAN komma att visas upp på Bilsports kanaler på Långfredagen. Så vi har ont om tid! Därför vill vi gärna fokusera på de som skulle ha ställt ut. NI har alla fått ett mail med en liten uppgift, som vi gärna hjälper er med och gör det mycket bättre utöver den lilla uppgiften. Alla andra kan vi se över efter Påsken =) Jag, @vlcty.media @autoacceleration & @pirran.photography står redo att köra ut till er =) #bilsport #bilsportperformancecustommotorshow #elmia2020 #motorhobbyn2020

A post shared by Sir_Pierre (@sirpierre.se) on

Och vi har bara två helger på oss…
Så antingen tar vi en runda denna helgen och filmar/fotar 2 icke färdiga bilar och en precis färdig.
Eller så CHANSAR vi på att de är iallafall mer klara nästa helg, men då har vi 7 bilar, utspritt på en landsvägsrunda med nästan 12 timmars körsträcka, utan att stanna och tanka eller äta..

Och sen under Påskhelgen så blir det ett tiotal bilar i Göteborg.

Men väntar vi tills nästa helg (då de kanske ändå inte är klara) så har VLCTY Media bara 4 dagar på sig att redigera alla videos…
Hmm… Tufft detta, jag hatar när jag själv inte kan kontrollera hehe.

Jag är iallafall redo.
Och som tur är så har jag den perfekta bilen för 4 killar som ska åka en lång runda (eller två) med mer landsväg än motorväg.

Och som alltid (Corona tider eller inte så är jag mer än renlig av mig) så lämnade jag in bilen till Sonax Syd innan en roadtrip.

Att hämta den i nyskick igen var lika glädjande som att känna den skinande solen värma insida och utsida =)
En kliniskt ren bil, lackförseglad och allt, solsken, billig bensin och på Söndag så återgår vi äntligen till Sommartid!
Det är verkligen vårkänslor för mig =)

OBS! Vill ni ha bilen vårfin av Sonax så MÅSTE ni ringa och boka så fort som möjligt!
Ni får inte snabbare tid bokat genom att be mig ringa till dem.
Bara ring och boka en tid, slösa inte er tid genom att be mig kolla priser och tider =)
040- 93 27 00

 

https://www.facebook.com/Sonaxmalmo/

 

Så, Fredag, solen skiner, folk håller sig hemma, bensinen är billig.
Vem vill med till Wild West Steakhouse och äta gott!? =)