Bra Service : SONAX Syd

Direkt när jag hämtade min #RocketBunny86 från verkstaden i slutet av September så ringde jag till Latif på Sonax Syd för att boka in ännu en ny lackförsegling.
Denna gången så väntade vi lite extra eftersom sommaren är slut och lacken vill ha lite längre tid på sig att härda, sägs det iallafall.

Så nu den 26, cirka två månader senare, så har jag en tid hos Sonax för att lackförsegla bilen.
Under denna tiden så har ju Corvetten också blivit klar,

verkar det som just nu, så jag ringde till Latif idag för att fråga om när han tycker det är passande och när han har tid med att ta Corvetten.

då säger Latif själv, ”Jag är fullbokad ett par veckor framöver, men efter cirka första veckan i December så har jag inget bokat just nu, så jag bokar in resterande December bara för dig, så kan du lämna in alla dina bilar så vi går igenom dem alla, men jag har inte plats för dem samtidigt, så när du hämtar en bil så lämnar du en bil”

Helt helt underbart! <3 !

 

** Det sista som gjordes på BilBengtsson i Ystad innan jag körde hem med bilen var hjulinställning.
Bilen drog lite snett, men det ena däcket var ju helt snedslitet sen den där kvinnan körde på bilen.
Så jag hade det i åtanke och körde hem bara.
Bilen var väldigt spårig på motorvägen, den liksom åkte från sida till sida i spåren på vägen.
Och drar till vänster.

Det löser sig när jag får på nya däck tänkte jag.
Men icke, nu drar den ännu mer till vänster med hela nya däck och balanserade hjul.

Så ja det är tydligt dags för en hjulinställning igen.
Grejen är bara att jag har rintgt till BilBengtsson/Toyota Ystad 4 gånger, och mailat två gånger, för att få protokollet över hjulinställningen, så jag ser hur den stod innan och efter.

Men två månader senare så har de fortfarande inte skickat något.

 

** Jag som var så glad över mina nylackerade fälgar, råkade få en skrapad häromdagen, pga våra extremt dumma farthinder!
Vi har fyrkantiga farthinder i Malmö, som är OMÖJLIGA att köra rakt över, så du måste upp med ena hjulet på fyrkanten, men då är min bil så bred att då är det preciis att bakfälgen skrapade emot trottarkanten!

 

** Jag har fått en massa frågor angående Corvetten, och mitt svar är att jag har inte gått igenom den ännu, det låter jag Sonax göra.
Men efter ha pratat med House of Paint som lackade den nu den 3e och förhoppningsvis sista gången, och har fått höra tabbarna som Bilskadecentralen gjorde, och hur extra grundliga och noggranna House of Paint har varit, så litar jag på att det är bra denna gången.