Unbox Therapy : The MX Master 3 Is The Mouse You Want

Som jag skrev till en läsare häromdagen, jag är jättenöjd med den MX Master jag har idag, men eftersom jag förhoppningsvis kommer att köpa en ny dator snart, så blir det givetvis ny mus och tangentbord också, just för att få känslan av en ny dator, och då blir det absolut en MX Master, jag tycker precis som alla andra att de är bäst.

Men jag är inte helt amazed över uppdateringarna.
Den ser lite för smal ut, för fyrkantig.
Jag har inga problem med batteritiden på min nuvarande, jag gillar klickandet i hjulet, jag gillar att hjulet är gummiklätt på min.

Så jag ser inga behov alls av en uppdatering, men jag kommer antagligen att köpa en ändå.

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x