How Cars Got So Expensive | WheelHouse

 

  • Jag har sagt att jag aldrig mer ska köpa en splitterny bil, om jag inte vinner på lotto såklart, då blir det så många nya bilar som möjligt.
    Men, där är MÅNGA fler rätt så gamla bilar som jag vill ha än splitternya bilar.
  • Den billigaste hela nya bilen jag skulle vilja ha kostar närmare miljonen, och jag skulle ändå aldrig vilja köpa den helt ny eftersom den lär rasa i värde (gissa gärna vilken bil jag tänker på)
  • Jag är SÅ bitter över att man inte köpte alla dessa bilar som man VILLE ha, men som man inte köpte för att de bara var gamla billiga bilar.Porsche 944, Datsun 240Z, Mercedes 300/320 CE (Både coupe och Cab) 500/560 SEC, Porsche 993, Honda NSX, osv osv osv osv.
    Och ja, mitt tips är att de flesta icke vardags 90-tals bilar kommer att gå upp i värde.
    Så när jag väl har fått en garageplats till så kommer Corvette C4 absolut att vara dyrare än idag.
  • Jag vill tro att olika modeller kostar olika mycket i olika länder.
    Ja givetvis är det så, men jag vill liksom tro att man kan hitta en visst modell som är extra billig i ett visst land, ni förstår säkert vad jag menar.
  • En vän till mig har precis importerat två bilar ifrån Dubai, vilket jag skulle göra för några år sedan, men då kunde man bara få importera hit bilar ifrån Dubai ifall de kom som flyttgods, dvs du skulle ha bott och brukat bilen själv i Dubai i minst ett år innan du flyttade tillbaka till Sverige och tog bilen med dig.
    Det måste ju ha ändrats.
  • Jag trodde att G-Klass skulle vara billigare i Dubai/AUE eftersom det MÅSTE vara det G-Klass tätaste landet (Per Kapita), men icke, även där är de oförklarligt dyra..
    Typ världens dyraste bil att äga, och den håller sitt värde.. Helt sjukt.