Bloggen Update : Problemet är kvar

Spread the love

Och ingen vill hjälpa mig som vanligt.

Efter en hel del mail fram och tillbaka under dagen så säger nu Loopia att sidan är kvar hos City Network, och därför kan de inte hjälpa mig, Och City Network säger att sidan är flyttad till Loopia, så de kan inte hjälpa mig.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Related Post

Greenlightgalan 2013 Trots att jag fick mest jubel och applåder när jag nämndes bland nomineringarna så gick priset till en sida som ingen har hört talats om. #Greenlightg...
Dagens Request : Bilder ifrån Gatebil Mantorp 2015... Ni som har eller ser bilder på mej/min bil, tagga och skicka gärna. Och ni som har tagit bilder som ni vill dela med er, Säg till mej så lägger jag u...
Vad finns i Godispåsen? – Vad NI Har köpt! Jag har gått från att maila 3-4 företag i veckan till att maila 3-4 företag om dagen.. Och jag får respons på vart 200e kanske.. Känns det som iallaf...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *