Bloggen Update : Problemet är kvar

Spread the love

Och ingen vill hjälpa mig som vanligt.

Efter en hel del mail fram och tillbaka under dagen så säger nu Loopia att sidan är kvar hos City Network, och därför kan de inte hjälpa mig, Och City Network säger att sidan är flyttad till Loopia, så de kan inte hjälpa mig.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Related Post

Bloggen : 2011 * Under 2011 så hade jag fullt upp med en massa.. Nytt jobb.. Varit iväg en jävla massa med Superior Media, Träffar osv osv rent allmänt.. FÖRSÖKTE vi...
Top 10 Superhero Symbols https://youtu.be/msXiwgnERJ8 * Rent allmänt så behöver jag verkligen skaffa mej en logga.. Ett märke.. Ett signum.. Men denna eviga beslutsångest...
Vad finns i Godispåsen? – Vad ni Har köpt : Del 4... Vid detta laget så vet ni vad dessa inläggen innehåller.. Saker som ni läsare har köpt pga inspiration från bloggen. Jag ber er alla att skicka in...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.