OBS!!!!!!!!!!!

Spread the love
Eftersom jag har köpt iPhone X som är SKIT!!!!!!
Så är jag utan fungerande telefon sen kl 17:00 idag!!!!
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related Post

Google TV Det var på tiden!
Dagens Unboxing : Min nya Dator-Ljudanläggning frå... Det är verkligen jättekul att jag har fått sån respons på Instagram och Facebook över mina två bilder som jag har lagt upp på min nya ljudanläggning t...
Mina Favoritlåtar 2017 Enligt Spotify : George Mic... Åh vilken låt... Vilken underbar låt.. En av mina absoluta favoritlåtar någonsin som har följt mig hela mitt liv. En låt som betyder mycket för hel...

Ett svar på “OBS!!!!!!!!!!!”

  1. Vad är skit? 2st kompisar har fått sina och är super nöjda. Sett flera recensioner som hyllar den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.