Kommande Event : Autoropa Racing Days – 2 september

Här har vi ännu ett event som man absolut inte får missa om man är det minsta lilla intresserad av bilar =)

Autoropa Racing Days har blivit en tradition för oss skåningar där man får se det värsta, dyraste och det absolut senaste ifrån Ferrari, McLaren, Maserati och Bentley.  (Det blir en hel del Jaguar, Land Rover och Mercedes-Benz där också förmodar jag)

På dessa event så har vi upplevt många premiärer och ”nowhere else in the world” kombinationer av bilar.

I år ser jag mest fram emot att få se och höra Ferrari 812 Superfast på bana =)

Ferrari 812 Superfast – Chris Harris Drives – Top Gear

 

 

För mer information så kolla in Autoropas Facebooksida.

https://www.facebook.com/autoropa/

 

 

Jag tycker att det är dåligt att de inte har skapat något Facebookevent för denna dag, och att de inte heller har något schema på hemsidan.
Men det enda ni behöver veta är att det är på Ring Knutstorp nu Lördag den 2 September och att det är gratis inträde!

 

Varmt välkommen till Autoropa Racing Days som är årets mest fartfyllda och händelserika event som sedan slutet av 90-talet har kommit att bli en tradition tack vare den sköna stämningen på plats. Det är den optimala mötesplatsen för hela familjen. Vår passion för bankörning och unika bilar är inte är det enda vi erbjuder. Du kan dessutom njuta av den fantastiska stämningen på plats i vår Hospitility Lounge. Det är fri entré och vi erbjuder något för alla familjemedlemmar.

Under lördagen 2 september kommer du att kunna uppleva ett häpnadsväckande utbud av sportbilar. På plats kommer Sveriges största och mest spektakulära sportbilsutställning finnas. Välkommen till oss på Knutstorp där du får möjlighet att uppleva din egen bil på bana och maximera din upplevelse! Samtliga av alla våra varumärken och många fler därtill kommer att finnas både på banan och i depån.

På Go Beyond banan är du välkommen att uppleva körning på en helt ny nivå. Äger du en SUV får du nu möjligheten att utmana dig själv och din bil under spännande förutsättningar. Prova vår Go Beyond bana på ett säkert sätt med någon av Autoropas instruktörer. Körningen är öppen för alla våra SUV-modeller för respektive varumärke Jaguar, Land Rover, Maserati och Bentley och narturligvis även för dig som kör en SUV av annat märke.

Vid det här laget har väl ingen missat att Ferrari firar 70-års jubileum, det vill vi så klart fira igen! Vi kommer ha premiärvisning av 812Superfast, och för att ytterligare fira detta speciella år satsar vi på att ha en sensationell samling av Ferrari´s på plats.

https://youtu.be/HCcwIcP4kVw
(Visited 175 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dennis Mistander

Jag och Carin ska dit ? Ska försöka hinna polera Speedstern lite innan lördag 😛

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x