4 svar på ”Nattens Notiser”

  1. Har du prövat skölja näsan med typ nasaline? Om man sover dåligt rensas inte bihålorna ordentligt vad jag förstår, o sen kan det sluta med förkylningsliknande symtom även fast det bara är bakterier som spridit sig ner i halsen etc… att rensa bihålorna med saltvatten innan man lägger sig kan hjälpa att undvika att få det så ofta..

  2. Jag kör med eget saltvatten. Funkar bra det med. Men ja jag är absolut med på det du säger, Det räcker med att jag sväljer lite slem så blir jag kass i halsen.
    Men eftersom jag är lite allergisk mot lite allt möjligt så sköljer jag näsan ofta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.