Dagens Dåliga Prank

Detta är ännu ett ämne som man INTE skojar om!!!

http://youtu.be/e6FWp-b9fwY

 

Ni anar inte hur många gånger jag har fått höra ”Vad gör dom om jag trampar på dina skor”

Eller folk som ska vara roliga och siktar in sej på att trampa på mina skor..

För att sen bara säga ”Men vadå det är bara skor”

 

Jag kan säga som så.. MÅNGA Människor har fått stryk pga det.. Vänner som främmande.. Killar som tjejer..

Det enda som har kommit undan med att omedvetet RÅKA röra vid mina skor är Lukas Koos… Men han fick sej en rejäl utskällning.. Och det har bara resulterat i att när han ska presentera någon för mej så förvarnar han dom i god tid innan att vad dom än gör så trampa INTE på mina skor..

Bra det =)

(Visited 21 times, 1 visits today)
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nagg

Du skämtar? Ge en människa stryk för att de rör dina skor, trampar på dina skor? Skämtar du på allvar? Det kan vara ibland det mest patetiska jag hört på flera år.

JLC

Haha, nä. Även om den typen av personer som tycker det är ok att trampa en på skorna är idioter är det ju socialt inkompetent att reagera som en neandertalare om det händer. Om man nu inte satsat hela sitt soc och kräver så mycket ”respekt” som kidsen i klippet.

Micke_J

Märkligt. Väldigt lätt att ta sakerna ur sitt sammanhang för att banalisera dom. Men går du fram till en tjej och frågar ”blir du ofredad om jag bara tar lite lätt på din axel”… you figure the rest out.

Ett ofredande när man dessutom arrogant som helvete proklamerar det är ändå ett ofredande. Sedan kan man debattera ifall man behöver slå någon sönder och samman över det eller inte… men en rejäl örfil har ingen dött av när man beter sig som en kränkande idiot dessutom långt framme på din fysiska comfort zone.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x