Dagens Skosamling : Josh Childress’ Sneaker Garage, Pt. 2

* Vissa Foams är ju faktiskt coola.. Royals t.e.x.. Och dom mattsvarta..

* Visst.. Jag ligger i lä när det kommer till antalet skor…
MEN… ALLA mina är badass grejer.. Limiterade och många gånger okända och inte hypande..Som som är så okänt och RIKTIGT hipster att folk inte ens känner till dom.. INGET utfyllnads-crap förutom mina 4 par Adidas Classic som är mina beaters.

* Men såna plastlådor är ett MÅSTE!!

* Jordan III är inte så tråkiga ändå.. Mer cleana än IV..

Chris Harris : The Porsche 918 Spyder Tested

YEEEESSSS!!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN en RIKTIG provkörning!!!!!!!!!!!!!!

 

* Nästan lite synd om det INTE kommer en RS version utan alla tunga batterier och hybridgrejs.
Den högvarvande V8an i sej är ju mycket trevlig bara den.

* Utan dom hybrid-hyperbilar (Jag har kommit på ett nytt ord?) som kommit nu.. Så måste detta vara den mest miljö”medvetna” av dom?
Jag är inte så insatt i P12an.. Men Ferrarin har KERS bara för effekten.. Porschen är ju faktiskt.. Typ en miljöbil.

* Detta är verkligen framtiden… Framtiden är här NU!
Detta kommer sen att ta sej ner i dom billigare modellerna..

* JA den hade kunnat vara bättre.. Och snabbare.. Men detta är framtiden.. Det är bara att anpassa sej.. Måste Formel 1 anpassa sej så får Hyperbilarna göra det med..
Och det är inte bara ”tyvärr”..  Två steg fram ett steg bak.. Kunde varit snabbare.. Men denna är bättre för allt annat.. Du kommer ändå aldrig att köra under 7 minuter på ringen.. Oavsett vilken bil du sitter i..  Och skulle du ha råd med en sån här bil.. Så kommer du att släppa ut mer avgaser i stan… Lägga mer mer i stan och på allmän väg än på bana.. Så.. Du tjänar mer på en hybrid än vad du gör om detta bara vore en hyperbil.

* Ja vi har tyckt att bilen utvecklades och testades ovanligt och onödigt länge.. Men här är så mycket nytt i denna bilen.. Så det var ett måste..
Än att bara slänga ut en massa ny otestad teknik..

Visst.. Om 6-7 år så kommer denna tekniken att anses som stenålder.. Och bilen KANSKE inte kommer att ha ett samlarvärde.. Precis som den då jättemoderna och ny-tekniska 959 (Den såldes dåligt pga utseendet och pga Ferrari F40 egentligen bara).. Men det är ett steg på vägen till framtiden för vanliga sportbilar.