Superior Choice @ Elmia 2013: Rolls-Royce ”Dragrace Edition”

När vi gör våra val så görs dom med en stor portion magkänsla, fantasi och… hurvida överraskade vi blir.

Aldrig trodde jag att en Rolls-Royce ens skulle kunna vara med på listan, men när det väl dök upp ett showbygge med 3000HK så… här har ni vår vinnare!

Vi har jobbat fram en imponerande lista i år återigen, vi hoppas verkligen ni tar en titt på ELMIA 2013 KATEGORIN för att se alla noga utvalt bilarna, dess underbara foton av våra fotografer samt videosnutten vi la till.

Denna Rolls-Royce kommer från Finland och även om man inte gillar karossen, inte gillar dragracing eller anser att det inte är en ”tuning-bil” så… vem kan förneka att det är det mest brutala man sprang på årets mässa?!

(Eftersom HENRIK OULIE MEDIA var en sådan stöttepelare under hela helgen, fick han även fota vår vinnare detta år. Tack för en helgjuten insats!)

I en liten sandfålla med arabiskt (?!) tema stod denna vinröda skapelse, och vare sig ögonen drogs till den jättelika motorn eller de klassiska lyxinslagen på bilen så… haka i backen. Punkt.

Saken var alltså inte bara att det var en gammal Rolls med 3000HK utan även att inredningen höll högsta ”show-bil” klass, och så också resten av bygget.

Man kan göra det enkelt för sig och sammanfatta att det var en suveränt välbyggd skapelse; och the element of surprise givetvis drog en stor 5 av 5 på skalan.

[nggallery id=469]

– – – – –

VIDEO:

Superior Choice @ Elmia 2013: Rolls-Royce ”Drag edition” from Superior Media on Vimeo.

– – – – –

Vi skulle vilja tacka en hel del personer som gjort årets ”Ten of the Best” möjlig. Det är omöjligt att beskriva hur mycket ”gemene mans” stöd och uppskattning för detta betyder. Allt detta extra bedrivs på rent eget intresse från mediateamet.

Därför är det ändå viktigt att skänka ett extra stort tack till de två killar som filmat och redigerat bl.a. alla videoklippen, David Johansson och Daniel Hovdahl. Utan er hade inte listan haft samma motiverande tyngd i år.

Även samtliga fotografer som ställde upp i år med deras otroliga kunnande. Ni heter så mycket som: Henrik Oulie, Steffen Nilsen, Rani Giliana och Nils Gunnarsson. Tack!

Till sist, ett par av de som gett oss förutsättningarna att återigen eventbevaka ELMIA 2013 (KLICKA FÖR ALLT FRÅN MÄSSAN!):

www.bilsport.se
www.oijoij.com/
www.ultramotors.se

…och som alltid varmast möjliga tack till alla i Superior-familjen som ställde upp hela helgen!

Nu finns bara ett par ströklipp kvar innan vi lägger årets mässan bakom oss och tar sikte mot säsongen.

Glöm inte KIKA PÅ VÅR FACEBOOK där det kan dyka upp annat också!

*************

Var det någon som var överraskad över detta val?

 

Se bilder nedan.

Fortsätt läsa ”Superior Choice @ Elmia 2013: Rolls-Royce ”Dragrace Edition””