2013 Aston Martin V12 Vantage Driven on Canyon Roads

Spread the love

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=eFKaOu7Rlak?version=3]

Den är faktiskt jävligt cool.

Men dom två jag har kollat in ordentligt live utav denna karossen hade inte alls den där Aston-Lyxkänslan som jag vill att dom ska ha..

Duger en sån här som Gentlemanna GT?
Även om det är en “Snikmodell” Ja då tänker jag inte på V12an alltså..

(Visited 2 times, 1 visits today)

Related Post

Dagens Fail. Men visst.. Det är SKIT att köra en supersportbil i stan... Det är därför man inte ska gifta sej med en.. Men.. Detta är ändå en paddel/automatare.....
Aston Martin V8 Vantage S vs. Morgan Aero Coupe Oooh.. Jag VILL säga att det är ett svårt val.. För att jag VERKLIGEN tycker om Morgan.. Tycker ALLT med dom är så coolt!Men.. Man måste ju bara välja...
Which is fastest? Nissan GT-R takes on Aston Marti... Utan att se klippet, utan att VETA siffrorna, även om jag kan räkna ut dem själv.. Så här hade jag faktiskt utan tvekan valt Aston Martin. GT-R är...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *